2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2022-2023 Akademik yılında yeni kayıt olan normal ve ikinci öğretim öğrencilerine, 27 Eylül 2022 11:00-13:00 saatleri arasında oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Oryantasyon programına, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Sağlık Hzimetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN ve Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Figen KARAÇETİN ve Öğr. Gör. Erhan ŞEKER katılım sağladı. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Ayşenur NAZİK FAYIZ oryantasyon eğitimi kapsamında; üniversitemizin başta yerleşkeleri olmak üzere kısa tanıtımı, Bartın ilinin kısa tanıtımı, üniversitemiz ve öğrencilerimizin kayıtlı olduğu akademik birimlerin iletişim kanallarının ve resmi sosyal medya hesaplarının tanıtımı, çift anadal uygulaması, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) ile ilgili ayrıntılı bilgi, üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri ilgili MedikoSosyal biriminin tanıtımı, kütüphane hizmetleri ile ilgili bilgilendirme, öğrencilere verilen yemekhane ve kantin hizmetleri ile ilgili bilgilendirme, öğrencilerimizin sosyal etkinliklere katılımlarını arttırmak amacıyla mevcut öğrenci kulüpleri, öğrenci kulüplerinin faaliyet alanları, öğrenci kulüp danışmanları ve kulüp kurulması/üye olma süreçleri ile ilgili bilgilendirme, Bilim, Kültür ve Spor Şenlikleri hakkında bilgilendirme gibi konular hakkında bilgiler verdi. Oryantasyon bitiminde bölüm öğretim elemanlarımız öğrencilerin sorularını cevapladı.