‘’Çocuğun davranış sorunlarını anlamak’’ konulu seminer gerçekleştirildi.

22 Aralık 2022 saat 14.30’ da Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı bünyesinde ‘’Çocuğun davranış sorunlarını anlamak’’ konulu seminer programı düzenlenmiştir.

Moderatörlüğünü bölüm öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Meryem Esra ÖZTABAK’ın yaptığı etkinlikte konuşmacı olarak Karabük Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Çocuk Gelişimi Bölümü/Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı’ nda öğretim üyesi olan Doç.Dr. Özlem Gözün Kahraman davet edilmiştir.

Etkinlikte Doç.Dr. Sayın Özlem Gözün KAHRAMAN, çocuklarda davranış sorunlarını anlamanın öncelikle sorunun nedeninin anlaşılmasına daha sonra çözüm önerilerinin geliştirilmesinde, ailelere, eğitimcilere ve yetişmekte olan meslek elemanları çocuk gelişimi öğrencilerine düşen görevlerden ve konu ile ilgili kitap önerilerinden bahsetmiştir. Ağırlıklı olarak birimimiz çocuk gelişimi öğrencilerinin yüksek katılım sağladığı ayrıca öğretim elemanı ebeveynler, Karabük Üniversitesi yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin de katıldığı etkinlik interaktif bir şekilde gerçekleşmiş olup etkinlik arası ve sonrası soruların yanıtlanmasıyla birlikte son bulmuştur.