ÇOCUK GELİŞİMCİLERİN BULUŞMASI

Bartın Üniversitesi Önlisans Çocuk Gelişimi programı öğrencileri Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünün düzenlediği ‘’Çocuk Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar’’ konulu panele katıldı.

Bartın Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, öğretim elemanları önderliğinde Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nün düzenlediği ‘’Çocuk Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar’’ konulu panele katılmıştır.

Panelde, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Aydoğan moderatörlüğünde, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Neslihan Avcı ‘’Çocuk Olmak’’, Hacettepe Üniversitesi Dr.Öğr. Üyesi. Semra Şahin ‘’Çocukluk Döneminde Kapsayıcı Eğitim’’ konularında bilgilendirmeler yapmış ve Uzm. Levent Aslantaş Orff- Ritim Çalışmaları ile öğrencilerimize keyifli bir etkinlik sunmuştur.

Karabük Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Panelde, öğrencilerimiz, farklı üniversitelerin de davetli olduğu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmuştur. Panel bitiminde öğrencilerimize katılım belgeleri verilmiştir.