Çocuk ve Çevre Etkinliğimiz

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2.sınıf  I. ve II öğretim öğrencileri tarafından,Rektörlük makamından gerekli izinler alınarak başlatılan  Çocuk ve Çevre dersi kapsamında Sağlık hizmetleri Meslek Yüksekokulu arka bahçesi peyzaj düzenlemesi yapıldı. Öğrencilerimizin yoğun çaba göstererek yaptıkları etkinlikler ve materyaller binamızın arka bahçesine yerleştirildi. Seçmeli ders kapsamında planlanan projenin koordinatörlüğünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ayşenur NAZİK yaptı.
Projenin gerçekleştirilebilmesi için sponsorluk desteği sağlayan Bartın Belediyesine, Bartın Esnaflarına ve Tarım İl Orman Müdürlüğü'ne ve öğrencilerimize gösterdikleri çaba ve emekleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz.